Van de Zwemcommissie maart 2017

Na een geslaagd afzwemfeest waarbij alle afzwemmers hun diploma hebben behaald, kan ik melden dat er voor het A, B en C diploma 24 kinderen hun diploma hebben behaald. Bij de brevetten zijn er 19 kinderen een diploma rijker. De slagingspercentages van A B en C lagen dit maal erg hoog: voor het A diploma mochten van de 7 kinderen die in de A groep zaten er 6 afzwemmen. Bij het B diploma mocht iedereen afzwemmen en bij het C diploma mochten er 7 van de 11 kinderen afzwemmen. Aan deze getallen is al te zien dat het C diploma het moeilijkste diploma van het zwem-ABC is, maar na het C diploma is uw kind pas echt zwemvaardig. Na het ABC wordt er bij de Snippen nog een aantal brevetten gegeven. Bij de brevetten licht de nadruk op het hebben van plezier in het water. zo komt onder andere de duikplank om de hoek kijken.

Namens alle lesgevers, gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma!

8 april is er weer ouderzwemmen. Bij het ouderzwemmen mag een ouder/verzorger een les met het kind mee zwemmen. Hierbij zal de ouder/verzorger waarschijnlijk merken dat de zwemles lang niet zo makkelijk is als het van af de tribune lijkt. Ook zal het dit keer weer voorkomen dat de kinderen soms iets beter kunnen zwemmen dan hun ouders. Tijdens de les zullen lesgevers soms ook de ouders tips geven hoe ze met hun kind kunnen oefenen.

Tijdens het ouderzwemmen is er voor de brevetten een waterpolo clinic. Hiervoor is de keuze gemaakt omdat het voor ouders, bij de brevetten, vaak niet haalbaar is met de les mee te doen. Tijdens deze waterpolo clinic krijgen de kinderen een idee van waterpolo. Indien uw kind of u zelf een keer mee wil doen met de waterpolo training dan mag je kosteloos een keer komen mee trainen. De trainingen worden gegeven in het zwembad van het friendship center. Voor meer informatie kijk op de website onder het kopje waterpolo of mail naar dickschwegler@hotmail.com.

Een minder punt is dat er na de zwemles steeds meer modder tussen de kleedkamer en de douche licht. Dit komt vermoedelijk doordat ouders op hun schoenen hun kind uit de douches willen halen. Hierbij het nadrukkelijk verzoek om uw schoenen achter te laten in de kleedkamer of om over uw schoenen, overschoenen/plastic zakjes te doen.

Les nummer Datum Bijzonderheden
8 1-april-2017 Gekleed zwemmen Alt
WP 8-april-2017 Ouderzwemmen(ABC)
Waterpolo clinic(Brevetten)
15-april-2017 Geen zwemmen (pasen)
9 22-april-2017 Meivakantie (wel zwemles)
10 29-april-2017 Meivakantie (wel zwemles)
11 6-mei-2017 Gekleed zwemmen Alt
3-juni-2017 Geen zwemmen (Pinksteren)
15 10-juni-2017 Gekleed zwemmen Alt

Klik hier voor de volledige planning

Laatste zwemles nieuwsberichten

[x_recent_posts type=”post” count=”4″ offset=”” category=”zwemles-amstelveen-meerkamp” orientation=”horizontal” no_sticky=”true” no_image=”false” fade=”false”]

[x_button shape=”square” size=”regular” float=”none” href=”https://www.snippen.nl/zwemles-amstelveen-meerkamp/laatste-zwemles-nieuws/” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]Meer zwemles nieuws lezen? [/x_button]

Armslag berichten maart 2017

[x_recent_posts type=”post” count=”20″ offset=”” category=”armslag-maart-2017″ orientation=”vertical” no_sticky=”true” no_image=”true” fade=”false”]

Kom jij zwemmen bij De Snippen?