Snippen pokertoernooi voorjaar 2017

Verslag Snippen Pokertoernooi 2017

Op zaterdag 18 februari was het weer zo ver! Na een spannende eerste editie in 2016, waarbij er tot 2u ’s nachts gestreden is om de titel, was het tijd voor editie numero 2 van het Snippen Pokertoernooi. Met een klein bedrag hebben 9 fanatieke spelers zich ’s avonds ingekocht en werd er vanaf 22u enthousiast gepokerd. De hoofdprijs? €40!

Nadat iedereen voorzien was van een glaasje bubbels en de chips op tafel stond, begon gastvrouw Tatjana met de uitleg van de spelregels en kon het spel van start. Juul hield het snel voor gezien en jongste deelnemer Casper had af en toe nog even de spelregels nodig. Al begreep hij soms niet helemaal waarom, ook hij wist rondes te winnen.

Tot 23u kon men zich opnieuw inkopen na verloren te hebben, waar Jarro en Joost graag gebruik van maakten. Een voor één vielen er mannen af, tot er twee spelers overbleven. Net als vorig jaar, stond Remco in de finale en na een domme fout van Anouk, mocht hij zich ook dit jaar de Pokerkoning van de Snippen noemen. Twee maal op rij winnen, dat vraagt om een kort interview:

Ha Remco, hoe voelt het om voor de tweede keer op rij dé pokerkampioen te zijn?

Ja natuurlijk top! Helaas was Jeroen Albers er niet bij deze keer had graag een revanche tegen hem gehad. De vorige overwinning voelde niet helemaal als dusdanig omdat hij weg moest.

Wanneer wist je dat je ging winnen?

In het begin ging het wel oké, maar daarna kon ik weer wat handjes winnen en de chips weer opbouwen toen had ik al wel een goed gevoel.

Heb je altijd al een carrière in het pokeren voor ogen gehad?

Nee, spelen voor geld heb ik ook eigenlijk nooit gedaan. De 2 toernooitjes van de snippen waren de eerste.

Wat ons als lezers natuurlijk het meest intrigeert; hoe train jij je poker-face?

Makkelijkst is om eerst te kijken naar je tegenstanders zodra ze hun kaarten bekijken, sowieso heb je dan de beste kans om te zien of er iemand zichzelf verraad. En daarna kun je met dat in je achter hoofd naar je eigen kaarten kijken. Dan ben je daar minder op gefocussed en verraad je jezelf minder snel.

Wie is je grote voorbeeld?

Zlatan, die wint sowieso.

Wat ga je met het prijzengeld doen?

Nieuwe baan betekent een update van de garderobe dus daar kan dit bedrag mooi voor gebruikt worden.

Rest ons nog de vraag; als je moet kiezen tussen waterpolo en pokeren, wat kies je dan?

Zo in de 3e helft is het goed te combineren toch?

Armslag berichten maart 2017

[x_recent_posts type=”post” count=”20″ offset=”” category=”armslag-maart-2017″ orientation=”vertical” no_sticky=”true” no_image=”true” fade=”false”]

Kom jij zwemmen bij De Snippen?