Stel je even voor met Gaby

Stel je even voor

Wat is je naam?

Mijn naam is Gaby Vos.

 

Hoe oud ben je?

Ik ben 20 jaar.

 

Wat voor werk/opleiding doe je in het dagelijks leven?

Ik doe de opleiding van de PABO. Dit is een opleiding tot leerkracht voor de basisschool. Op dit moment zit ik in mijn eerst jaar. Ik loop één dag in de week stage en af en toe loop ik een hele week stage.

 

Hoelang geef je al zwemles?

Zes jaar geleden ben ik begonnen met lesgeven bij de de groepjes rood en roze. Nu geef ik voornamelijk bruin/A les en tweede uur een brevettengroep. Soms geef ik ook wel eens een andere groep les.

 

Heb je ook wel eens ergens anders zwemles gegeven?

Nee, de Snippen is de eerste club waar ik zwemles geef!

 

Waarom ben je zwemles gaan geven?

Voor mijn middelbare school moest ik iets met sport doen. Toen heb ik gevraagd of ik dit mocht uitvoeren bij de Snippen, en dit kon gelukkig. Daarna heb ik gevraagd of ik zwemles mocht blijven geven.

 

Wat vind je zo leuk aan de bruin/A groep?

Hier leer ik de kinderen de basis aan om in het diepen te kunnen zwemmen, maar ook dat je ze kan helpen en de vooruitgang ziet van de kinderen.

 

Wat vind je zo leuk aan de brevetten groep?

Een brevettengroep lesgeven vind ik leuk, omdat je ze dan nog meer kan aanleren dan de basis. Je ziet ze dan alleen nog maar groeien en sterker worden in hun slagen. Maar je leert ze daar ook andere dingen, zoals reddingzwemmen, met kleding aan zwemmen, waterpolo en van de duikplank.

 

Heb je diploma’s voor het lesgeven? Zo ja welke?

Sinds dit jaar ben ik bezig met zwemlescursus voor niveau 2.

 

Wat voor zwemdiploma’s heb je zelf?

A, B, C, Bokje, Poelsnip, Houtsnip, Watersnip en Goudsnip.

 

Waar heb je je diploma’s gehaald?

Deze diploma’s heb ik allemaal behaald bij de Snippen. Maar ik had in groep 3 ook verplicht schoolzwemmen. Daar heb ik dus ook deels A, B en C gehaald.

 

Wat vond je van de zwemles die je hebt gehad?

Dat weet ik eerlijk gezegd niet meer zo goed. Volgens mij ging ik altijd met plezier naar zwemles.

 

Doe je nog meer bij/voor De Snippen?

Ik doe aan waterpolo en klok waterpolowedstrijden.

Laatste nieuwsberichten

[x_recent_posts type=”post” count=”4″ offset=”” category=”zwemles-amstelveen-meerkamp” orientation=”horizontal” no_sticky=”true” no_image=”false” fade=”false”]

[x_button shape=”square” size=”regular” float=”none” href=”https://www.snippen.nl/zwemles-amstelveen-meerkamp/laatste-zwemles-nieuws/” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]Meer zwemles nieuws lezen? [/x_button]

Armslag berichten mei 2017

[x_recent_posts type=”post” count=”20″ offset=”” category=”armslag-mei-2017″ orientation=”vertical” no_sticky=”true” no_image=”true” fade=”false”]

[x_button shape=”square” size=”regular” float=”none” href=”https://www.snippen.nl/laatste-nieuws/” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]Meer nieuws lezen? [/x_button]

Kom jij zwemmen bij De Snippen?