Van de Zwemcommissie mei 2017

De laatste nieuwsbrief van het zwemseizoen 2016-2017. Een mooi punt om terug te kijken op het seizoen. Op de achtergrond is er een aantal grote en minder grote wijzigingen geweest:
Vlak voor het einde van vorig seizoen stopte een groot deel van de
zwemcommissie er mee. Hierdoor ontstond er een aantal gaten, zoals: wie gaat de lesgevers planning maken en zorgt ervoor dat er genoeg lesgevers op de badrand staan? Wie wil de jaarplanning voor het seizoen maken zodat de ouders en lesgevers weten welke activiteiten er wanneer plaats vinden? Wie houdt de eisen van de zwemdiploma’s in de gaten? Welke lesgever gaat de mails sturen naar de ouders? Wie zorgt ervoor dat er genoeg materiaal beschikbaar is om les te geven? enz.

Er is geprobeerd de wijzigingen zo door te voeren dat jullie (ouders en kinderen) er zo min mogelijk van merken. Met een onderdeel is dit niet gelukt: de mails. Hiervoor werd niet een goede vervanging gevonden. Om deze reden heeft de website een grote update gehad waardoor alle informatie op de website te vinden moet zijn. Dit proces is rond december volledig afgerond waarbij er een onderdeel was vergeten waar jullie vervolgens toch nog een mail over hebben gekregen.
Een half jaar nadat de mail van uit de
zwemcommissie stopte kregen jullie toch weer mails van ons. Dit maal niet direct van uit de zwemcommissie maar van de Armslag redactie, de papieren armslag is afgelopen seizoen vervangen door een nieuwsbrief.

Ondanks dat we alle informatie zo goed mogelijk proberen te verspreiden, kunnen er altijd vragen ontstaan; dit kan een vraag zijn over de vorderingen van uw kind, maar de vraag kan ook gaan over praktische zaken. Een logische reactie van u is het direct te vragen aan de lesgevers. Van uit ons is het verzoek dit niet te doen. Dit om verschillende redenen: vaak moet een lesgever direct weer lesgeven of heeft de lesgever andere verplichtingen waardoor u een niet volledig antwoord krijgt en er verwarring ontstaat. Daarom verwijzen wij u graag naar onze website. Onder het kopje praktische zaken worden de meeste vragen beantwoord. Indien u hier het antwoord niet vindt kunt u altijd mailen naar zwemles@snippen.nl. Er wordt er naar gestreefd dat u binnen enkele dagen antwoord heeft.

Komende zomer wordt net zoals vorige jaren “De nacht van het Amstelbad” georganiseerd. Tijdens De nacht van het Amstelbad worden verschillende activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Ook mogen alle kinderen overnachten in het Amstelbad (een eis is wel minimaal diploma A te hebben gehaald). Om vervolgens de volgende ochtend na een verfrissende duik in het Amstelbad weer huiswaarts te keren. De nacht van het Amstelbad wordt dit jaar georagniseer in de nacht van 16 op 17 juni. Voor meer informatie klik hier

Elke jaar proberen we de zwemles te verbeteren. Zo is er afgelopen halfjaar de inzet geweest van een extra instructeur, die de lesgever helpt met kinderen die niet vooruitkomen.

Komend jaar introduceren we een online agenda die gekoppeld kan worden aan uw eigen agenda. Door dit aan te bieden is onder andere de hoop dat kleding zwemmen minder vergeten wordt. Ook zal u niet naar de website hoeven gaan om te kijken of er bijzonderheden zijn. Om uw agenda te koppelen klik hier.

Agenda

Les nummer Datum Bijzonderheden
3-juni-2017 Geen zwemmen (Pinksteren)
15 10-juni-2017 Gekleed zwemmen Alt
Proefzw. 1-juli-2017 Proefzwemmen Alt
Alle groepen laatste les
Afzw. 8-juli-2017 ABC: 18:00u
Brevetten: 19:30u Alt
Zomervakantie (Geen zwemles)
 1 2-september-2017  Start zwemseizoen 2017-2018 Alt

Klik hier voor de volledige planning

Laatste nieuwsberichten

[x_recent_posts type=”post” count=”4″ offset=”” category=”zwemles-amstelveen-meerkamp” orientation=”horizontal” no_sticky=”true” no_image=”false” fade=”false”]

[x_button shape=”square” size=”regular” float=”none” href=”https://www.snippen.nl/zwemles-amstelveen-meerkamp/laatste-zwemles-nieuws/” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]Meer zwemles nieuws lezen? [/x_button]

Armslag berichten mei 2017

[x_recent_posts type=”post” count=”20″ offset=”” category=”armslag-mei-2017″ orientation=”vertical” no_sticky=”true” no_image=”true” fade=”false”]

Kom jij zwemmen bij De Snippen?