Van de zwemcommissie september 2017

Hier is ie dan weer; de eerste nieuwsbrief na een mooie, zonnige zomervakantie. Als eerste ons excuus voor het laat publiceren van de planning van aankomend zwemseizoen.
Op 9 september zijn de zwemlessen weer begonnen! Doordat een deel van u in de zomer misschien wel fanatiek gezwommen heeft, hebben veel kinderen bijgeleerd sinds de laatste zwemles. Hierdoor kan het zijn dat uw kind al snel door mag naar een volgend groepje.

Graag willen wij in deze nieuwsbrief uw aandacht vragen voor het volgende: Bij de Snippen lopen er veel vrijwilligers rond: de lesgevers, de portier, de waterpolotrainers etc. We proberen het werk over zoveel mogelijk mensen te verdelen zodat het maar als een “kleine moeite” gezien wordt. Vandaar dan ook de vraag of u dit team wilt komen versterken? Uiteraard zijn er voor sommige taken opleidingen vereist, maar er zijn genoeg plekken waar u uw bijdrage kunt leveren. Zo is er het assisteren van de lesgevers of het “plasouderschap” waarbij u de kinderen naar het toilet begeleid tijdens de zwemles. Ook zijn we nog op zoek naar iemand die tijdens de zwemles het overzicht bewaard en er voor zorgt dat er geen dingen van buiten het bad de zwemles verstoren.

Mocht u interesse hebben in één van deze taken en ons team van lesgevers wil komen ondersteunen, stuurt u dan een mailtje naar zwemles@snippen.nl

Armslag berichten oktober 2017

[x_recent_posts type=”post” count=”20″ offset=”” category=”armslag-oktober-2017″ orientation=”vertical” no_sticky=”true” no_image=”true” fade=”false”]

Kom jij zwemmen bij De Snippen?