Reanimatiecursus

Beste Snippen,
 
Het is altijd fijn om in geval van nood te beschikken over mensen die een reanimatie op kunnen zetten tot de ambulance gearriveerd is. Binnen een vereniging als de onze handig om deze “taak” met meerdere mensen te delen. 

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden (2017) dat we met een aantal Snippen hebben deelgenomen aan een reanimatiecursus. Tijd dus voor een update dan wel herhaling om de aangeleerde vaardigheden nogmaals te oefenen.
 
In overleg met de EHBO vereniging en Coherente kunnen we in de komende maanden een herhalingsavond houden. Altijd fijn om dit met een groepje Snippen te doen. Er kan dan altijd op de specifieke zwembadsetting worden ingegaan.

Geef je op! Stuur een berichtje naar dickschwegler@hotmail.com 

Kom jij zwemmen bij De Snippen?