KNZB bericht

Corona houdt op dit moment het hele land (wereld) bezig. Ook op de sportwereld is het effect groot:  ineens is een bezoekje aan je vertrouwde zwembad helemaal niet meer zo vanzelfsprekend. Er zijn echter een hele boel mooie initiatieven opgebloeid in deze crisistijd. 

Neem bijvoorbeeld de nieuwe webinars van de KNZB. Iedere dinsdag, woensdag en donderdag zal een bekende coach, sporter of bestuurder uit de zwemwereld een webinar verzorgen. Deze zullen altijd om 20:00u starten en ongeveer 30 minuten duren. De eerste was op woensdag 8 april maar er zullen nog velen volgen. 

Via deze link ga je naar de pagina van de KNZB waarop de webinars zullen worden gepost. Hier kun je aan nieuwe webinars deelnemen en ook oude terugkijken. Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe de schoolslag is ontstaan en zich gevormd heeft tot wat het nu is? Kijk dan vooral de webinar van 8 april door Arno Kamminga terug! 

Alvast veel kijkplezier!

Kom jij zwemmen bij De Snippen?