Woordgrappenzoeker

In deze tijden van social distancing, paniek, toiletpapier tekorten, serieuze berichten en angst over de gezondheid is het af en toe ook wel eens fijn om aan wat anders te denken. Een tijd geleden zag ik in een krant (helaas weet ik even niet meer welke) een woordgrapkruiswoordenpuzzel (overigens ook een leuk Galgje-woord). Ik heb ook een poging gewaagd er eentje voor jullie te maken! Het thema van deze puzzel is “Reizen die je thuis kunt maken”, helemaal in lijn met Corona dus! 

Heb je de woordpuzzel helemaal opgelost?! Stuur jouw antwoorden in via de mail (redactie@snippen.nl) en we vermelden (mits je daar toestemming toe geeft) jouw naam bij een eventuele volgende puzzel als winnaar! 

De puzzel is tevens ook online te spelen

Heel veel succes!

Kom jij zwemmen bij De Snippen?