Droogtrainen in de vakantie

Komen de trainingen in het Amstelbad je nou niet goed uit óf wil je extra sterk aan het nieuwe seizoen beginnen? Met de volgende oefeningen kun je goed uit de voeten op het droge/in je huiskamer!

Wij deden onderzoek bij verschillende sportclubs om ons heen en kwamen tot de conclusie dat er hele trainingsschema’s gemaakt zijn met een diversiteit aan oefeningen, gericht op spiergroepen die je in het water vaak gebruikt.

Uiteraard is één schema nooit helemaal passend voor al onze leden, vandaar dat we onderscheid hebben gemaakt in de hoeveelheid herhalingen obv de teamindeling. Dit betekent dat het voor onze senioren lekker zwaar is 😉

Probeer het eens en laat ons weten wat je ervan vond! Mochten deze oefeningen nu piece-of-cake zijn, loop dan eens langs bij Remco, Dennis, Cor of Jeroen, die maken schema’s gegarandeerd voor zweten en veel spierpijn!

Natuurlijk hopen we je ook te zien in het Amstelbad!

Veel sportplezier!

Bekijk hier het schema: Droogtrainingen PDF

Kom jij zwemmen bij De Snippen?