ZWEMLESSEN STARTEN WEER OP ZATERDAG 5 SEPTEMBER

Op zaterdag 5 september gaan de zwemlessen van start.

De lestijden zijn hetzelfde: om 18.00 uur en om 18.45 uur.

Alle leskinderen worden verwacht in hetzelfde groepje als voor de vakantie. De zweminstructeurs bekijken het zwemniveau van alle kinderen. Als er elders is geoefend kan het zijn dat een kind in een ander groepje geplaatst wordt. De eerste lessen kunnen hierdoor een schuifdoor-zwemdoor karakter hebben.Als kinderen elders een zwemdiploma hebben gehaald, wordt er getetst op welk niveau het kind bij de Snippen presteert. Helaas moeten we constateren dat niet alle zwemlesaanbieders op hetzelfde afzwemniveau aftoetsen. Aangezien zwemveiligheid het belangrijkste uirtgangspunt is, houden we ons strak aan de eindtermen van de diploma’s. De eerste lessen worden alle kinderen bekeken en wellicht ingedeeld in een volgend groepje.

groeten van de Zwemcommissie van De Snippen

 

 

Kom jij zwemmen bij De Snippen?