Doe mee met de #KNZBzwemzomer winactie!

Naast dat het natuurlijk onwijs leuk is om activiteiten te organiseren voor ploegen en andere leden van de vereniging is er deze zomer nóg een reden om dit te doen. De KNZB organiseert namelijk een toffe winactie waarbij je mooie prijzen kunt winnen. Deze kans wil je niet aan je voorbij laten gaan!
Maak een foto van een activiteit van de Snippen en deel deze op sociale media. Gebruik hierbij de hashtags #onzeKNZBzwemzomer en #KNZBzwemzomer. En wie weet win jij een van de onderstaande prachtige prijzen!

  • Een training van een topcoach bij jullie op de club
  • Tickets voor een KNZB evenement naar keuze*
  • Jullie club in de spotlight op onze site met een ‘Vereniging in beeld’ artikel

*In de periode van 1 oktober 2021 t/m 31 januari 2021.

 

Kom jij zwemmen bij De Snippen?