Zwemlessen gaan weer volledig van start vanaf 24 september

GELEZEN OP DE SITE VAN DE MEERKAMP:

Aanstaande dinsdag 20 september gaan alle binnenbaden in zwembad De Meerkamp weer open. De werkzaamheden zijn goed verlopen. De baden worden weer gevuld en het water wordt vervolgens op temperatuur gebracht zodat iedereen vanaf dinsdag 20 september weer kan komen zwemmen in de binnenbaden van het zwembad. De zwemlessen en alle andere activiteiten beginnen dus weer.

De zwemlessen van de Snippen in het ondiepe gaan dus ook weer van start vanaf zaterdag 24 september.
Alle groepjes gaan weer leszwemmen. In welk lintje uw kind start is te lezen in de mail van 25 augustus.

Beetje jammer is dat het zwembad op zaterdag 1 oktober verhuurd is aan de scouting. Geen zwemlessen voor de Snippen.

Op 8 oktober en daarna iedere eerste zaterdag van de maand is het gekleed zwemmen. De kleding-eisen staan ook op de website. Voor vragen:zwemles@snippen.nl. Ter herinnering: graag lange haren in een vlecht/staart of badmuts. Jongens niet in een zwemshort en meisjes niet in bikini.

We hopen op een normaal zwemseizoen.

Kom jij zwemmen bij De Snippen?