Acties 2022

De grote clubactie

We zijn los! Alle loten zijn dit jaar weer verkocht en daarmee kunnen we weer mooie initiatieven voor de club realiseren. Dank aan ieder die een lot gekocht heeft en veel succes met de trekking!

Voor de lotenkopers weer mooie prijzen te winnen dit jaar! Zo is de hoofdprijs maarliefst 100.000 euro! Of wat dacht je van de tweede prijs, twee jaar zorgeloos rijden in een Skoda Kamiq… Kijk snel op de website van de grote clubactie wat de rest van de prachtprijzen zijn, want het zijn er te veel om op te noemen!

https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

De raboclubsparen actie

Tevens hebben wij als club deelgenomen aan de raboclubsparen actie. We hebben met deze actie 972,12 euro binnen mogen halen! Een prachtig resultaat. We waren zeker niet de enige club, zo waren er maar liefst 104 clubs die ten tonele traden om een cheque op te halen. De grootste winnaar was het Amstelbad die met hun grote achterban de eerste prijs binnen haalde. We zijn erg blij met het resultaat! En dat het Amstelbad weer geld binnenhaalt komt ons als club tijdens de zomermaanden natuurlijk ook ten goede.

Kom jij zwemmen bij De Snippen?