Armslag 2018Zwemcommissie januari 2018

25 januari 2018by Frank
Het afzwemmen komt er weer aan. Zowel tijdens de lessen als tijdens het proefzwemmen wordt er gekeken naar de zwemkwaliteit van uw kind. Bij De Snippen mag elk kind proefzwemmen. Let op, is uw kind niet aanwezig bij het proefzwemmen dan mag uw kind helaas niet afzwemmen.
Op 10 februari zal voor de laatste maal het afzwemmen plaatsvinden volgens de ‘oude’ eisen. Na 10 februari zal het afzwemmen er anders uit komen te zien. In de ‘nieuwe’ eisen staat de veiligheid meer centraal bij het leren zwemmen van uw kind. In de volgende nieuwsbrief volgt meer informatie over de ‘nieuwe’ eisen.
Tevens willen wij een compliment maken naar de ouders en kinderen die tijdig binnen zijn voor de zwemles. Zo kunnen wij zoveel mogelijk van de beschikbare tijd besteden aan zwemles.
Wel vragen wij u met klem zo min mogelijk de zwemzaal te betreden wanneer u ons niet assisteert. Vindt u het nu boven (op de tribune) ook te warm? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk ons te assisteren bij de zwemles. Stuur daarvoor een e-mail naar zwemles@snippen.nl