Over De SnippenLESZWEMMEN GAAT WEER VAN START OP 6 JUNI

Beste Snippen en hun ouders,

Zaterdag 30 mei hebben we gekeken in De Meerkamp ter voorbereiding voor het hervatten van de zwemlessen op zaterdag 6 juni.

Vanaf 2 juni is de Meerkamp weer toegankelijk voor verenigingen en kan ook het instructiebad  worden gebruikt. Van het landelijke protocol is een Meerkamp-protocol afgeleid en verenigingen geven er hun eigen specifieke invulling aan.  Alles binnen de richtlijnen van het RIVM. Zaterdag 6 juni willen we weer gaan starten. Voor deelnemen aan de lessen moeten de kinderen vooraf worden aangemeld.  Bij kinderen onder 7 jaar is het verplicht dat één ouder meegaat, ouder neemt plaats op de bank bij de lesplek van het kind. Het aantal plekken (op 1,5 meter afstand) is bepalend voor het aantal kinderen per lesgroepje. Kinderen van 7 jaar en ouder mogen alleen het bad in.

Wij willen van u weten of u zoon/dochter komt zwemmen. Alleen aangemelde kinderen mogen komen. Graag een reactie naar dickschwegler@hotmail.com.

We zwemmen nog tot 27 juni en het afzwemmen gaat niet door. De komende vier weken gebruiken we om ervaring opdoen met de organisatie en uitvoering van de zwemlessen. De droogtrainingen in het Amstelbad op de zaterdagmiddag komen te vervallen.

Later deze week ontvangt u nogmaals een mail met het Snippen-protocol.

Voor informatie:
https://meerkamp.nl/vanaf-dinsdag-2-juni-kunt-u-weer-aquasporten/

en een filmpje over de routing:
https://youtu.be/e-LocWLgtFo

Met groeten,

De zwemcommissie van De Snippen

PS: Het Amstelbad gaat weer open op zaterdag 20 juni