https://www.snippen.nl/wp-content/uploads/2020/11/IMG_1982-5-scaled.jpg

Over
De Snippen

Zwemmen is een sport die in onze samenleving sinds jaar en dag een belangrijke plaats inneemt. Jong en oud kan het en doet het.

Sinds 1934 maakt De Snippen deel uit van het sportgebeuren in Ouderkerk aan de Amstel en omliggende gemeenten, een sportgebeuren dat een belangrijk gegeven is in de Ouderkerkse gemeenschap en al vele bekende sporters heeft opgeleverd. Alhoewel “de Snippen” binnen het geheel van de sportorganisaties een qua omvang relatief kleine vereniging is, is het tegelijkertijd ook een rijke vereniging. Een rijke vereniging in die zin dat er, vooral de laatste jaren weer, een gestage stroom van nieuwe jeugdleden is ontstaan. Het was ook met trots dat de vereniging in 1992, 1993 en 1999 kon verhalen van uitstekende resultaten van de jeugdige waterpoloërs op de Nederlandse Kampioenschappen (achtereenvolgens een eerste plaats en tweemaal een tweede plaats).

Contributie

Het contributiejaar van De Snippen loopt gelijk met het zwemseizoen, van september tot juli. De penningmeester verstuurt medio oktober de contributienota’s voor het lopende seizoen.  De nota’s worden via e-mail verzonden. De bedragen voor het komende seizoen zijn:
Junioren
(tot 16 jaar)
Senioren
(vanaf 16 jaar)
Elementair zwemmen
€ 225,-
Waterpolo
€ 222,50
€ 255,-
Extra trainen
€ 105,-
€ 105,-
Zomerzwemmen
€ 145,-

Contributievoorwaarden

Het lidmaatschap geldt voor tenminste 1 seizoen. De contributiebedragen zijn inclusief lidmaatschap van de KNZB en verzekering. Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50 en wordt gelijktijdig met de eerste contributie in rekening gebracht. De contributie dient voor 1 december te zijn voldaan.
Rekeningnummer: NL 76 RABO 0351 801294 t.n.v. Penningmeester O.Z. & P.C. de Snippen
https://www.snippen.nl/wp-content/uploads/2023/03/pexels-pixabay-261060-scaled.jpg

De SnippenBestuur

De snippen heeft in het seizoen 2022-2023 het volgende bestuur

VoorzitterDick Schwegler

voorzitter@snippen.nl

PenningmeesterMarleen van der Horst

penningmeester@snippen.nl

RedactiePim van Leeuwen

redactie@snippen.nl

ZwemcommissieDewy van 't Hul

zwemles@snippen.nl

Waterpolo commissieIris Goldschmeding

waterpolo@snippen.nl

ClubhuiscommissieAnouk Bakker

clubhuis@snippen.nl

Kom jij zwemmen bij De Snippen?