HomeWord sponsor van de Snippen

Over de Snippen
Zwemmen is een sport die in onze samenleving sinds jaar en dag een belangrijke plaats inneemt. Jong en oud kan het en doet het.

De Snippen, een vereniging die opgericht is in 1934. In een tijd waar jongens en meisjes, dames en heren nog gescheiden gingen zwemmen, met badpakken die nog mouwtjes en pijpen hadden. Deze zwemvereniging is uitgegroeid tot een volwassen zwemclub met een actief bestuur en een groot aantal actieve leden en vrijwilligers. Je kunt er leren zwemmen, trimzwemmen, waterpolo spelen, deelnemen aan wedstrijden en competitie.

De Snippen is een vereniging die samenwerkt met het Amstelbad in Ouderkerk aan de Amstel. Daarnaast zijn de Snippen vaste gebruiker van het Friendship Sports Centre in Amsterdam-Noord en de Meerkamp in Amstelveen.

Al bijna 75 jaar maakt “de Snippen” deel uit van het sportgebeuren in Ouderkerk aan de Amstel en omliggende gemeenten, een sportgebeuren dat een belangrijk gegeven is in de Ouderkerkse gemeenschap en al vele bekende sporters heeft opgeleverd. Alhoewel “de Snippen” binnen het geheel van de sportorganisaties een qua omvang relatief kleine vereniging is, is het tegelijkertijd ook een rijke vereniging. Een rijke vereniging in die zin dat er, vooral de laatste jaren weer, een gestage stroom van nieuwe jeugdleden is ontstaan. Het was ook met trots dat de vereniging in 1992, 1993 en 1999 kon verhalen van uitstekende resultaten van de jeugdige waterpoloërs op de Nederlandse Kampioenschappen (achtereenvolgens een eerste plaats en tweemaal een tweede plaats!!).

OZ & PC De Snippen telt meer dan 100 waterpololeden en meer dan 100 leden leszwemmen.

Clubbinding bij de Snippen
Naast dat men kan leszwemmen en waterpoloën bij de Snippen, worden er ook diverse activiteiten ondernomen ter bevordering van de sociale cohesie binnen de club. Zo organiseert de Snippen ieder jaar in september het Snippentoernooi, in juni vindt het ‘ton knuppelen’ plaats, is er de ‘Nacht in het Amstelbad’ en ieder jaar gaan er een aantal teams toernooien van andere verenigingen af. Daarnaast heeft de club een clubhuiscommissie, die diverse activiteiten organiseert voor zowel jong als oud.

Tot slot heeft de Snippen haar eigen website www.snippen.nl en werd de ‘Armslag’, hét clubblad, tweemaandelijks aan alle leden thuis of in het zwembad overhandigd. We zien om ons heen dat het leven zich steeds meer online afspeelt, op de computer, de laptop of de smartphone. Zo heeft de Snippen besloten om eind 2016 afscheid te nemen van de papieren versie van de ‘Armslag’ en over te gaan op de digitale versie: de digitale nieuwsbrief.

Sponsor zijn bij de Snippen is vanaf 2017 niet meer enkel een advertentie in de ‘Armslag’, maar ook zichtbaarheid op de website. De uiting van de sponsor is daardoor niet alleen zichtbaar voor huidige leden van de Snippen, maar ook voor toekomstige nieuwe leden die onze website raadplegen. Daarnaast geeft het veel meer mogelijkheden dan een gedrukte advertentie.

Planning verzending digitale nieuwsbrief ‘De Armslag’ voor het kalenderjaar 2017
1. Januari (3e week)
2. Maart (3e week)
3. Mei (4e week)
4. Augustus (3e week)
5. Oktober (1e week)
6. November (4e week)

De snippen heeft hiervoor verschillende vaste sponsorpakketten.

Klik hier wanneer u de sponsorpakketten wilt zien.

Wilt u weten wie u al voorgingen? Bekijk dat hier