HomeZwemles

zwemles2

De Snippen geeft elke zaterdagavond tussen 18.00 en 19.30 uur zwemles in de Meerkamp te Amstelveen. De zwemles duurt 45 minuten, de groepjes zijn klein en de begeleiding is intensief. Elk groepje heeft een eigen kleur en vaste lesgevers. Voor een optimale begeleiding en veiligheid worden de groepjes door minimaal twee lesgevers begeleid. Bij de Snippen worden geen drijfmiddelen gebruikt zoals zwembandjes en kurkjes.

Na het behalen van A, B en C kunnen de kinderen bij de Snippen blijven om hun Snippenbrevetten te halen. Bokje, Poelsnip, Houtsnip, Watersnip en Goudsnip zijn de diploma’s die gehaald kunnen worden. Bij de lessen hiervoor leren kinderen hun zwemslagen te verbeteren, zoals bij borst- en rugcrawl. Ze leren ook nieuwe slagen, zoals de vlinderslag. Ze werken aan hun conditie. Daarnaast worden vaardigheden aangeleerd als zwemmend redden, popduiken, waterpolotechnieken, plankspringen en -duiken en survivaltechnieken. De brevetten hebben een opbouw in zwemafstand en vaardigheden.

Voor de zwemles bestaat een wachtlijst. Kinderen kunnen starten vanaf 4,5 jaar. Ouders kunnen hun kinderen aanmelden vanaf de leeftijd van 3,5 jaar via het online inschrijfformulier.
Klik hier voor het online inschrijfformulier. Voor vragen kunt u mailen met zwemles@snippen.nl

Zwemles bij de Snippen is altijd zwemplezier!

De Snippen beschikt over de officiële licentie Zwem-ABC. Lees hier meer over deze licentie.

 

Laatste zwemles nieuwsberichten

Meer zwemles nieuws lezen?