HomeZwemles

zwemles2
De Snippen geven elke zaterdagavond tussen 18.00 en 19.30 uur zwemles in de Meerkamp te Amstelveen. De zwemles duurt 45 minuten, de groepjes zijn klein en de begeleiding is intensief. Elk groepje heeft een eigen kleur en een vaste zwemjuf of zwemmeester. Voor een optimale begeleiding en veiligheid worden de groepjes door twee lesgevers begeleidt. Bij de Snippen worden geen drijfmiddelen gebruikt zoals zwembandjes en kurkjes.

Na het behalen van A, B en C kunnen de kinderen bij de Snippen blijven om hun Snippenbrevetten te halen. Het Bokje, de Poelsnip, de Houtsnip, de Watersnip en de Goudsnip zijn diploma’s waar kinderen de zwemslagen verbeteren en extra conditie opbouwen. Daarnaast worden vaardigheden aangeleerd als zwemmend redden, borst- en rugcrawl, conditiezwemmen, balgooien, plankspringen, popduiken en survivaltechnieken. De brevetten hebben een opbouw in zwemafstand en vaardigheden.

Voor de zwemles bestaat een wachtlijst. Kinderen kunnen starten vanaf 4,5 jaar. Ouders kunnen hun kinderen aanmelden vanaf de leeftijd van 3,5 jaar via het online inschrijfformulier.
Klik hier voor het online inschrijfformulier. Voor vragen kunt u mailen met zwemles@snippen.nl

Zwemles bij de Snippen is altijd zwemplezier!

De Snippen beschikt over de officiële licentie Zwem-ABC. Lees hier meer over deze licentie.
zwemles2

Laatste zwemles nieuwsberichten

Meer zwemles nieuws lezen?