HomeZwemlesWaarom het Zwem-ABC, zwemles in Amstelveen

Zwemles in Amstelveen volgens  het enige echte Zwem-ABC door De Snippen.

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Zwemveiligheidsnorm. Wij hebben echter de Licentie Zwem-ABC.

De Licentie Zwem-ABC wordt elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria door de stichting Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnorm en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

De Snippen heeft wederom de licentie ontvangen voor de Stichting Nationaal Platform Zwembad, en uiteraard zijn we daar erg trots op.

 Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

  • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s van het Zwem-ABC. Deze diploma’s voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnormen. Dit officiële diploma wordt bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
  • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Zwemles bij De Snippen wordt gegeven door professionele instructeurs, zij hebben allemaal de officiële diploma’s en geven zwemles als vrijwilligersdienst. Dat maakt de motivatie van de instructeurs erg hoog.

De Snippen biedt naast het ABC zwemmen nog verschillende andere diploma’s aan.

Wanneer u meer wilt lezen over zwemles in het algemeen bij de Snippen klik dan hier

Wanneer u meer wilt lezen over de eisen van de verschillende zwemdiploma’s dan kunt u dat hier eenvoudig nalezen.

Toch nog een vraag of wilt u uw kind direct opgeven, klik dan hier