Tijdens de zwemles hebben onze lesgevers alle aandacht nodig voor de kinderen. Na de les staat er al een volgende groep klaar om les te krijgen of zijn er andere activiteiten. Daarom is er geen tijd om ouders te woord te staan. Het kan natuurlijk voorkomen dat u toch een vraag heeft over de zwemles van uw kind.

Email

Neem contact met ons op via het e-mail-adres: zwemles@snippen.nl. De zwemcommissie zal de email in principe binnen één week beantwoorden.

Wij zullen u ook regelmatig informeren over zaken betreffende de zwemles, bijvoorbeeld over de tijden van het afzwemmen, reminders voor het zwemmen met kleding of met een aankondiging van speciale activiteiten. Dit doen wij vanaf het e-mailadres: no-reply@sportlinkservices.nl. Wij verzoeken u dit e-mailadres op te nemen in uw adresboek zodat ons bericht niet gezien wordt als spam, waardoor u mogelijk belangrijke informatie misloopt. Antwoorden op deze mail kan helaas niet, maar u kunt altijd reageren naar zwemles@snippen.nl.

 

Aanmelden

Voor de zwemles bestaat een wachtlijst. Ouders kunnen hun kinderen aanmelden vanaf de leeftijd van 3,5 jaar via het inschrijfformulier.

 

Zwemlocatie

Zwembad De Meerkamp
Van der Hooplaan 239
1185 LN Amstelveen

 


webdesign muenchen