Van de zwemcommissie maart 2018

Van de zwemcommissie

Zoals u in de vorige nieuwsbrief al heeft kunnen lezen, zijn er de laatste tijd veel wijzigingen geweest in het zwem ABC. De reden hiervan is de verplichting van het hebben van een licentie. Zonder deze licentie, mogen wij uw kind geen geldig diploma meer geven na het afzwemmen. Verderop in deze nieuwsbrief, in “hoe en wat rondom het bad”, legt lesgeefster Sylvia duidelijk uit wat de veranderingen precies inhouden. Benieuwd? Lees hier dan verder! Tevens zijn de veranderingen in de eisen rondom het afzwemmen te lezen op onze website onder het kopje zwemles.

Nu de lente weer van start is, komen ook Pasen, Pinksteren en de meivakantie om de hoek kijken. Houdt onze jaarplanning goed in de gaten om te zien wanneer er wél en géén zwemles gegeven wordt. Zo voorkomt u teleurstelling bij uw kind!

Kom jij zwemmen bij De Snippen?