Sterrenteam gaat onder water

Sterrenteam gaat onder water

De Snippenzwemmers van het Sterrenteam zijn prima zwemmers die het iedere zaterdag leuk vinden om te zwemmen, springen, vlotvaren, duiken, waterpoloën enz. Als het maar in het water gebeurd. Op het verlanglijstje stond “zwemmen met monovinnen” en “duiken met echte duikers”. De monovinnen hebben de zwemmers aangevraagd bij het Schipholfonds en tot grote vreugde zijn deze toegekend, besteld en afgeleverd. Dorian gaat komende week met 11 monovinnen zijn lessen opsieren.

Op zaterdag 5 mei kwamen Huub van der Weele en Frans Peters met een kar vol duikspullen het bad in rijden. De Sterren-snippen waren eerder gekomen en na een duidelijke uitleg doken de Snippen samen met één van de duikers het water in. Met blije koppies kwamen ze boven en kregen er geen genoeg van. Hartelijk dank Frans en Huub voor dit mooie zwemavondje. Komen jullie nog een keertje in het Amstelbad of Meerkamp? De Sterrenteamsnippen nodigen jullie van harte uit!

Kom jij zwemmen bij De Snippen?