AMSTELBAD GAAT OPEN OP 20 JUNI

Beste Snippen,
Mooier dan onze burgemeester kan ik het niet zeggen: (citaat afkomstig van https://www.weekbladvoorouderamstel.nl/lokaal/corona/344971/goed-nieuws-van-de-burgemeester-705980 )

GOED NIEUWS Steeds meer mensen beslissen om in Nederland vakantie te vieren of zelfs helemaal thuis te blijven. Voor onze inwoners die thuisblijven heb ik goed nieuws. Vanaf zaterdag 20 juni opent het Amstelbad de deuren weer. Ook daar worden afspraken gemaakt in verband met de coronamaatregelen, maar er kan straks in ieder geval gezwommen worden. Laten we genieten, van de ruimte die weer geboden wordt, maar blijf je gezonde verstand gebruiken.

Joyce Langenacker, burgemeester Ouder-Amstel

We zijn superblij dat het Amstelbad weer opengaat. Eens te meer realiseren we ons dat Snippen en Amstelbad niet zonder elkaar kunnen. Vanaf begin mei hebben we op de zonneweide kunnen droogtrainen. Ondertussen met lede ogen kijkend naar die mooie maar o zo lege waterbak. Zaterdag 6 juni gaan we weer lessen in de Meerkamp en vanaf 20 juni is het Amstelbad weer open.  Vele Snippen hebben een steentje bijgedragen aan de actie “Help het Amstelbad vullen” . Voor de Snippen en andere vogels die er nog niet aan zijn toegekomen en dit nog willen doen verwijs ik naar https://www.amstelbad.nl/

Kom jij zwemmen bij De Snippen?