Het Amstelbad is weer geopend!

Het Amstelbad is weer geopend!

Als Snippen namen we al sinds half februari elke zaterdagmiddag een verfrissende duik in het buitenbad van de Meerkamp, met de opening van het Amstelbad pakken we daar, op de woensdag- en vrijdagavond, de training voor de waterpoloërs “normaal” weer op. Al op zaterdag 17 april verzamelde zich een groepje enthousiaste Snippen in het Amstelbad om de handen uit de mouwen te steken en zo een steentje bij te dragen aan het tijdig gereed krijgen van het bad.  De “luie” trap is geïnstalleerd, de startblokken geplaatst en om en aan het klimfort is gewerkt.  Op zaterdag 24 april opende het Amstelbad zijn deuren voor het zomerseizoen en hoewel de eerste Snippentraining pas enkele dagen later zou zijn, verrichte de eerste Snip al een voorzichtige bodeminspectie. Vorig jaar kon het bad pas eind juni opengaan, wat fijn dat het dit seizoen vertrouwd eind april al kon en er inmiddels weer volop gezwommen wordt in het mooie Amstelbad

Kom jij zwemmen bij De Snippen?