Van de Zwemcommissie augustus 2017

Robert Goldschmeding Armslag augustus 2017, Zwemles

De eerste nieuwsbrief na een mooie zonnig zomer vakantie. Aller eerst ons excuses voor het laat publiceren van de planning van komend seizoen. Dit heeft de rede dat er een aantal dingen gaan veranderen in de uitgifte van zwemdiploma’s.
Door dat een deel van u in de zomer met uw kind heeft gezwommen zullen er tussen kinderen binnen een groep verschillen zijn ontstaan. Hierdoor kan het zijn dat u kind door mag naar de volgende groep. Dit zal bij veel kinderen alleen niet direct de eerste zwemles gebeuren. Dit omdat een lesgever er van moet overtuigd zijn dat uw kind de geleerde zwemvaardigheid niet alleen deze les kan maar in de toekomst. In het verleden is namelijk een kind weer terug gezet in de vorige groep wat voor veel kinderen niet als een positieve puls wordt ontvangen.

Iedereen bij de snippen doet zijn taken vrijwillig. hierbij proberen we het werk over meerdere mensen te verdelen waardoor het niet tot een grote last wordt beschouwd. Graag zouden we u vragen of u bij het team wil komen helpen. een van de taken die u elke avond ziet is het lesgeven, elke lesgever heeft vaak iemand naast zich niet de lesgever helpt. Daarnaast zit er een ouder beneden op de bank om kinderen te begeleiden die naar de wc moeten. Ook zoeken we nog iemand die tijden de zwemles wil opletten of er geen gekke dingen op de bad rand gebeuren die de zwemles storen.
Een groot voordeel aan deze taken is dat het beneden in de zwemzaal een heel stuk minder warm is dan boven op de tribune.

Indien u geïnteresseerd bent in om ons te komen ondersteunen kunt u mailen naar robertwaterpolo@msn.com

 

Laatste nieuwsberichten

Meer zwemles nieuws lezen?

Armslag berichten augustus 2017