Snip van het jaar 2024

Graag nemen wij een momentje om de nieuwe “Snip van het Jaar” te feliciteren: Frank Uijtenaal! Vorig jaar was het Roy Gerritsen die deze eervolle titel mocht dragen, maar dit jaar is het de beurt aan Frank om in de schijnwerpers te staan.

 

Frank zet zich buitengewoon hard in voor onze club. Zijn toewijding aan het Snippentoernooi, zijn waardevolle bijdrage als scheidsrechter, zijn betrokkenheid bij de trainingen en niet te vergeten zijn positieve invloed op de hele club hebben hem tot een waardige Snip van het Jaar 2024 gemaakt.

 

De Snip van het Jaar gaat niet alleen over prestaties binnen specifieke taken, maar ook over overall extra inzet binnen de club. Frank was eerst wat verrast dat hij juist dit jaar werd verkozen tot de Snip van het jaar, maar als je al zijn successen binnen de club bij elkaar optelt is het geen verrassing dat juist Frank nu gekozen is. Frank heeft laten zien dat hij deze titel met trots mag draagt, en we zijn dankbaar voor zijn bijdrage aan de Snippenfamilie.

 

Laten we samen Frank feliciteren en hem bedanken voor zijn toewijding en enthousiasme. De Snip van het Jaar 2024 trofee is in goede handen!

 

Kom jij zwemmen bij De Snippen?