De (sneeuw)ballen vlogen in het rond bij Onder 13

Oceanus – De Snippen Onder 13

Er werd hard gegooid en goed gemikt, helaas was de wedstrijd nog niet begonnen en gaat het hier over het sneeuwballengevecht vóór de wedstrijd.

Na een professionele warming-up onder leiding van de aanvoerder van de dag, onze keeper Leo, nog even de laatste aanwijzingen van Giza. Met negen spelers was de bezetting goed.

Spannende eerste periode, na een 1-0 achterstand door goed samenspel toch 1-1. Mooi doelpunt Miguel!!

In de tweede periode een dip, al snel komt het team 4-1 achter. Tijd voor een nieuwe impuls van de bank. Helaas aan het einde van de periode toch 6-1 achter.

In de wat langere break geeft Giza een tactische peptalk en de Snippen gaan sterk van start, helaas kan niet voorkomen worden dat de tegenstander nog een paar keer scoort.

Zou het nog gaan lukken? Nog één periode om de schade nog wat te beperken. Lars heeft de keeperspositie overgenomen van Leo, die er vandaag toch een aantal mooi uit het doel had weten te houden. Aan de inzet van het team ligt het in ieder geval niet. Nog een doelpunt van de snippen! Dan klinkt alweer het eindsignaal. Helaas, verloren, 12-2. Zoals gezegd, aan de strijdlust heeft het niet gelegen. Was toch weer leuk in het zwembad!

— Update —

Doelpunt van Lars zaterdag 25 maart, heet van de pers!

Armslag berichten maart 2017

[x_recent_posts type=”post” count=”20″ offset=”” category=”armslag-maart-2017″ orientation=”vertical” no_sticky=”true” no_image=”true” fade=”false”]

Kom jij zwemmen bij De Snippen?