Snippentoernooi 2017

Het snippentoernooi

Dit jaar was de 16e editie van het Snippentoernooi. De dagen voor het weekend waren erg regenachtig en het begin van het weekend zelf ook, waardoor het gras lekker drassig was. Gelukkig ging de zon al snel schijnen en vielen de weersverwachtingen toch aardig mee. Het terrein  was dit jaar helaas wat leger dan voorgaande jaren door de weersverwachtingen, maar dat maakte het toernooi niet minder gezellig!

Onze team onder de 11 en onder de 13 hebben het dit jaar zeker niet slecht gedaan: ook al hebben ze soms verloren, ze hebben lekker met elkaar gewaterpoloëd en zijn in één weekend een stuk beter geworden. Helaas hebben beide teams de finale niet weten te halen, maar dat mocht de pret niet drukken.

‘s Avonds na de eerste paar wedstrijden hebben de teams en coaches traditiegetrouw bij “Hans en Frietje” gegeten, om vervolgens op het terrein weerwolven te spelen. Om 20u begon de disco in de Spetter en later die avond is de vuurkorf aangegaan en werden er hamburgers en marshmallows gemaakt.

Al met al dus weer een geslaagd Snippentoernooi, op naar volgend jaar!

Armslag berichten oktober 2017

[x_recent_posts type=”post” count=”20″ offset=”” category=”armslag-oktober-2017″ orientation=”vertical” no_sticky=”true” no_image=”true” fade=”false”]

Kom jij zwemmen bij De Snippen?