Jeroen zwemt mee met de elfstedenzwemtocht

Beste Snipjes,
Ruim een jaar geleden is er bij mijn moeder longkanker geconstateerd wat verder is uitgezaaid naar haar botten. Ondanks diverse complicaties en dagelijkse pijn bleef ze doorvechten tegen deze ziekte. De laatste tijd gaat het gelukkig weer een stuk beter met haar door het gebruik van nieuw medicijn en hebben we zelfs weer hoop dat ze de kanker kan overwinnen. Helaas zijn dergelijke medicijnen nog lang niet voor alle type kankers beschikbaar en heb ik zodoende besloten om over 1 maand mee te
gaan doen aan de 11stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden. 
Maarten gaat proberen om de volledige 200km uit te zwemmen en ik zwem in Stavoren 2km mee om geld op te halen voor nieuw onderzoek tegen kanker. Het doel is dat iedere deelnemer minimaal 1000,- euro ophaalt. De teller staat momenteel op 1100,- euro maar natuurlijk hoe meer geld voor het onderzoek hoe beter!
Mocht je mij+Maarten willen steunen klik dan hier

Super bedankt alvast voor de donaties!
Groeten,
Jeroen Albers (Heren 1)

Kom jij zwemmen bij De Snippen?