Snippenweekend 2017

Het Snippenweekend

Vrijdagmiddag 5 mei vertrok 11 man sterk richting Steenwijk (dat ligt in Drenthe, voor de mensen met een normale topografische kennis onder ons). En na ±45 min was, zoals bij een Snippenweekend richting het noordoosten traditie is, de eerste stop strand Nulde. Voor een beetje zwemmen? Nee, voor de welbekende McDonalds. Met de buikjes goed gevuld trokken wij verder naar huisjespark de Eese. Maar tot grote verbazing was er één trouwe gast niet gespot bij de McDonalds. Toen wij aankwamen bij het huisje bleek inderdaad: Remco Koolhaas had de McDonalds overgeslagen en was rechtstreeks naar het park gereden. Je verwacht het niet. Nee, Remco en Juliet, heel fijn dat jullie de sleutels hadden gehaald, de koffie alvast hadden gezet en alles al tip top in orde was toen we aankwamen. De vrijdagavond verliep rustig: er werd gespeeld op de Playstation en gezamenlijke spellen gedaan.

Ook de zaterdag verliep van een leien dakje.  Om te beginnen konden we ontwaken met een heerlijk chique gedekte ontbijttafel. Het gerucht gaat dat 4 mannen, over de alcoholpromillages in hun bloed wordt geen uitspraak gedaan, dat midden in de nacht als verrassing gedaan hebben. Tel bij deze goed uitziende tafel de lucht van verse cake uit de oven op en je hebt een goede ochtend. Nadat Kevin en Elmer een babbeltje hadden gemaakt bij de lokale voetbalvereniging, konden wij daar gaan bubbelvoetballen. Nu vraagt u zich misschien af: bubbelvoetbal, wat is dat? Hier volgen een paar definities. Bubbelvoetbal zoals het ooit bedacht is: Voetballen terwijl je in een opblaasbal zit. Bubbelvoetbal volgens de Snippen: Elkaar, terwijl je in een enorme bubbel zit, zo veel mogelijk om de grond duwen omdat opstaan vrij lastig is. Bubbelvoetbal volgens Kevin: Oneindig veel koprollen maken terwijl je in een bubbel zit. Bubbelvoetbal volgens Anouk: Met je hoofd naar beneden en je voeten omhoog in een bubbelvoetbal op de grond liggen. Bubbelvoetbal volgens Juliet en Bryony: 3 minuten in een bubbel zitten en vervolgens lekker genieten van het zonnetje. Nadat iedereen zijn eigen versie van het spel gespeeld had, werden ’s avonds heerlijke wraps gegeten en tot diep in de nacht gedronken, gekletst en gelachen.

Op zondagochtend konden wij opnieuw wakker worden met een vers ontbijtje, ditmaal gedekt en gemaakt door een Bakker, om vervolgens met mountainbikes op pad te gaan. Hiermee kwam het weekend tot een einde.

We hebben erg geboft met het weer en het was een erg gezellig weekend. Om af te sluiten volgen hier nog een aantal wist-je-datjes over het weekend:

– Wisten jullie dat Kevin zijn knappe kop als zijn beste eigenschap beschouwd?
– Wisten jullie dat Tatjana menig man omver kan gooien met bubbelvoetbal?
– Wisten jullie dat mannen hun spelers bij Fifa de schuld geven, terwijl zij zelf deze zelf besturen?
– Wisten jullie dat Cor en Daan toch liever gescheiden slapen?
– Wisten jullie dat Bryony het lastig vindt om bomen te ontwijken met haar fiets?
– Wisten jullie dat Juliet heel goed in bingo is?
– Wisten jullie dat de meisjes beter zijn dan de jongens?
– Wisten jullie dat Elmer(30) en Kevin(23), jonger dan 18 worden geschat?

Anoniempje.

Armslag berichten mei 2017

[x_recent_posts type=”post” count=”20″ offset=”” category=”armslag-mei-2017″ orientation=”vertical” no_sticky=”true” no_image=”true” fade=”false”]

[x_button shape=”square” size=”regular” float=”none” href=”https://www.snippen.nl/laatste-nieuws/” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]Meer nieuws lezen? [/x_button]

Kom jij zwemmen bij De Snippen?