Van de Zwemcommissie augustus 2017

De eerste nieuwsbrief na een mooie zonnig zomer vakantie.
Door dat een deel van u in de zomer met uw kind heeft gezwommen zullen er tussen kinderen binnen een groep verschillen zijn ontstaan. Hierdoor kan het zijn dat u kind (versneld) door mag naar de volgende groep. Dit zal bij veel kinderen alleen niet direct de eerste zwemles gebeuren. De lesgever bepaald daarvoor het juiste moment, zodat er zekerheid is dat uw kind de volgende groep zeker aankan.

Daarnaast vragen wij u hulp bij het faciliteren van de zwemles. Naast de lesgevers zoeken wij ook altijd naar assistenten van de lesgevers en eventuele plas-ouders en andere begeleiding. Het spreekwoord vele handen maken licht werk is hier zeker van toepassing.

Indien u geïnteresseerd bent in om ons te komen ondersteunen kunt u mailen naar robertwaterpolo@msn.com

 

Laatste nieuwsberichten

[x_recent_posts type=”post” count=”4″ offset=”” category=”zwemles-amstelveen-meerkamp” orientation=”horizontal” no_sticky=”true” no_image=”false” fade=”false”]

[x_button shape=”square” size=”regular” float=”none” href=”https://www.snippen.nl/zwemles-amstelveen-meerkamp/laatste-zwemles-nieuws/” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]Meer zwemles nieuws lezen? [/x_button]

Armslag berichten augustus 2017

[x_recent_posts type=”post” count=”20″ offset=”” category=”armslag-augustus -2017″ orientation=”vertical” no_sticky=”true” no_image=”true” fade=”false”]

Kom jij zwemmen bij De Snippen?