Van de zwemcommissie november 2017

Van de zwemcommissie

 We zitten inmiddels al weer op les 13 van de eerste helft van het zwemseizoen. Dit betekent dat we over de helft zijn en het afzwemmen in zicht begint te komen. Eerst komen echter de feestdagen eraan; op zaterdag 25 november heeft de Goedheiligman zijn zwarte pieten langs de Meerkamp gestuurd voor wat waterpret.

Tijdens de decembermaand valt het ieder jaar op dat de opkomst een stuk lager ligt dan de rest van het jaar. U zult misschien al begrijpen dat dit niet altijd even bevorderlijk is voor de vooruitgang van uw kind.

Voor de kinderen die wél komen kan het juist zijn dat zij grote stappen vooruit maken doordat hij/zij bijna privéles krijgt. Dit heeft echter ook nadelen; zo heeft uw kind geen maatje om grapjes mee te maken of mee te praten. Plezier in de zwemles vinden wij belangrijk vandaar de oproep om uw kind zo veel mogelijk naar de zwemles te laten gaan.

Nu het buiten weer kouder wordt, zal het nog warmer aanvoelen boven op de tribune. Een oplossing voor de warmte is om een flesje water mee te brengen om of met korte kleren op de tribune te gaan zitten. Een andere optie om niet in de warmte te hoeven zitten én toch uw kind te kunnen zien is om te helpen bij de zwemles.

PLANNING

Zoals in de jaarplanning te lezen is, zal er 30 december géén zwemles zijn door de kerstvakantie.

Armslag berichten 2017

[x_recent_posts type=”post” count=”20″ offset=”” category=”armslag-november-2017″ orientation=”vertical” no_sticky=”true” no_image=”true” fade=”false”]

Kom jij zwemmen bij De Snippen?