Afscheid Mariëtte

Beste Snippen,

Onlangs besloot ik te stoppen als jullie secretaris. Volgens de bestuursverkiezingen die elk jaar aan de orde zijn in de Algemene Ledenvergadering (ALV) liep mijn termijn dit jaar af. Ik ging ervanuit dat ik nog wel een tijdje de functie waar zou nemen tot er een opvolg(st)er zou zijn. Echter, op de dag dat de ALV plaats zou vinden, op 1 november jl., meldde Elfred Warner zich al aan en werd hij die avond tijdens de ALV gekozen als nieuwe secretaris. Geweldig goed nieuws! Maar dat betekende wel dat ik sneller dan ik gedacht had zou moeten gaan overdragen.

Graag wil ik iedereen bedanken voor de gezellige tijd die ik heb gehad als jullie secretaris in de afgelopen 6 ½ jaar. Het was erg leerzaam en ook bijzonder leuk om mee te maken hoe het er zowel achter als voor de schermen bij waterpolo en zwemles aan toegaat.

Dat ik geen secretaris meer ben betekent natuurlijk niet dat ik opeens ook geen Snip meer ben. Want eens een Snip, altijd een Snip! Ik help graag mee als dat een keer nodig mocht zijn.

Ik wens Elfred heel veel plezier en succes als secretaris toe.

En voor alle Snippen heel fijne Kerstdagen en een heel goed 2019!

Groeten en tot ziens,
Mariëtte Mathijssen

Kom jij zwemmen bij De Snippen?