Snippen cadeautips

Cadeautips voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur, en daar horen onlosmakelijk cadeaus bij. Deze zijn natuurlijk geweldig om te ontvangen, en misschien nog wel meer om te geven. De weg naar de uitwisseling van geschenken kan echter voor sommigen lang en lastig zijn. Hier een paar tips voor een geweldige (sportieve) sinterkerst-en-nieuwviering!

Op de eerste plaats staat natuurlijk een nieuwe handdoek. Eentje specifiek voor de zwemles of het waterpolo. Wat is er nou niet lekkerder dan je na een heftige wedstrijd/zwemles af te drogen in jouw “eigen” handdoek. Het liefst eentje die ook voldoende groot is zodat je jezelf er even lekker in kunt wikkelen. Niks zo vervelend als een klein handdoekje meenemen die nauwelijks vocht opneemt! Bonuspunten als de handdoek past bij de zwembroek/het badpak!

Het volgende cadeau is wellicht wat meer specifiek voor de waterpoloërs onder ons, maar wellicht ook interessant voor de fanatieke zwemlesser die graag wil beginnen met poloën! Heb je er al eens over nagedacht om je eigen waterpolobal aan te schaffen? Die kun je meenemen naar de training en dan heb je altijd een fijn gooiende bal! Nog leuker: Als je ergens gaat zwemmen kun je hem meenemen en toch nog wat baloefeningen doen, zo wordt de zomervakantie NOG leuker! Helemaal nu de zwembaden weer open mogen is er niets lekkerder dan toch even het balgevoel te oefenen, al is het in je eentje!

Een goed zwembrilletje kan het verschil maken zodat je ogen hun kassen niet uitbranden na de training. Daarom staat een goed passend zwembrilletje ook op de lijst. Natuurlijk is deze niet altijd te gebruiken, maar het kan wel lekker zijn. Tevens is het ook altijd leuk om scherp onder water te kunnen kijken. Let wel op! Als je een zwembrilletje koopt om te gebruiken bij de trainingen/het banenzwemmen dan wordt aangeraden deze niet ook in de zee te gebruiken in de zomer. Dat komt het rubber vaak niet ten goede. Als je een nieuw brilletje gaat zoeken, kijk dan zeker of je er eentje kunt vinden met weinig condensvorming aan de binnenkant van het brilletje; anders zie je straks nog steeds niks, en dat is zonde!

Iets wat bij de training door sommigen wordt omarmt is het drinken van water. Dit is ook zeker een goed idee! Je zou het niet zeggen, maar tijdens het zwemmen verlies je veel zweet. Vooral als de training lekker intensief wordt zal je lichaam veel vocht verliezen om maar op temperatuur te blijven. Zorg je dat je goed gehydrateerd blijft, dan is je herstel na je training ook sneller! Een goede waterfles is daarom een pré bij een training waar je je lichaam weer net even verder wilt pushen. Let wel op dat je bij het kopen van een waterfles óf kiest voor helemaal geen plastic óf BPA-vrij plastic, dan weet je zeker dat je goed zit qua materiaal.

Verder zijn er natuurlijk tal van andere cadeaus te bedenken die leuk zijn om te geven aan zwemmers onder elkaar, denk aan een nieuwe sporttas, een mooie nieuwe Snippen zwembroek (te bestellen in de verschillende rondes per jaar bij Dick), nieuwe badslippers of shampoo voor na de training.

Wij wensen je fijne feestdagen ter afsluiting van dit toch wel bijzondere seizoen!

 

Kom jij zwemmen bij De Snippen?