Snippen kunst van Dewy! (tip!)

Tijdens de eerste lockdown ben ik begonnen met epoxy art. Van sleutelhangers, sieraden, klokken tot kleine tafelbladen maak ik hiervan.Onlangs ben ik zelfs begonnen met het ontwerpen van een Snippen sleutelhanger. Na een periode van het zoeken en mengen van verschillende pigmenten om de juiste kleur te bereiken ben ik nu bijna bij het resultaat wat ik wil bereiken. Nog even geduld en dan gaan ze in de verkoop. Ik maak ze omdat ik het leuk vind en niet om er iets aan te verdienen. De opbrengst van de sleutelhangers en sieraden gaat dan ook naar De Snippen.

31 oktober kon er eindelijk weer afgezwommen worden voor diploma A, B en C.

Geen tribune vol met applaudisserende ouders, opa’s en oma’s vanwege de Coronamaatregelen. Toch wilde ik graag iets extra doen voor de afzwemmers en zo kwam ik op het idee om voor ieder kind een speciale epoxy sleutelhanger te maken met de letter A, B of C.

Dus gelijk aan de slag gegaan met allerlei kleurtjes.De kinderen vonden het heel leuk om naast hun diploma een extraatje te krijgen.

Mocht jij nog op zoek zijn naar een leuk cadeautje om te geven in de decembermaand; neem gerust een kijkje op mijn Instagram pagina: epoxy_art_by_ds. (https://www.instagram.com/epoxy_art_by_ds/)

Op zoek naar een andere letter in een andere kleur?  Alles is mogelijk.

En vergeet niet de netto-opbrengst van de verkoop hiervan gaat naar De Snippen!

Kom jij zwemmen bij De Snippen?