Spaar je club (financieel) gezond

Met de start van het nieuwe sportseizoen worden er om ons heen een aantal acties opgezet om de club ook financieel gezond te houden.

Bij de PLUS kun je tot en met 13 november sponsorpunten sparen. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een voucher met een unieke code die op de speciale actiesite (https://mijn.plus.nl/sponsorpunten/zoeken) te activeren is. In Duivendrecht, Abcoude én Ouderkerk kun je boodschappen doen bij de PLUS, dus genoeg reden om lekker door te sparen! De teller staat momenteel al op bijna duizend euro! En het mooiste; niet alleen de Snippen profiteert: bij het activeren van je sponsorpunten maak je kans op PLUS cadeaukaarten voor gratis boodschappen 🙂

Doe je nou geen boodschappen bij de PLUS maar heb je wél een rekening bij de RABO bank? Van 4 tot 25 oktober kun je via de Rabo App je stem uitbrengen op de Snippen (je kunt op drie verschillende verenigingen stemmen). In 2020 werd op deze manier 15 miljoen euro verdeeld onder ruim 30 duizend verenigingen; voor de Snippen betekende dit toch een mooie 1500 euro aan extra inkomsten!

Als laatste is vorige week de welbekende Grote Clubactie gestart. Voor slecht €3,00 per lot maak je kans op mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van €100.000,-. Je hebt vast nog wel een opa, oma, buurvrouw of juf/meester die een lot van je kopen wil? Tachtig procent van de opbrengt gaat direct naar de Snippen!

Kom jij zwemmen bij De Snippen?