Onderscheiding Andries

Met trots delen we het bijzondere nieuws dat ons gewaardeerde lid, Andries Kruijt, onlangs het KNZB Bondsereteken heeft ontvangen. Deze onderscheiding is een erkenning voor zijn langdurige en toegewijde inzet gedurende vele jaren voor de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB).

 

Andries heeft met zijn betrokkenheid en toewijding een onmisbare bijdrage geleverd aan onze waterpoloclub en de KNZB. Zijn inzet van meer dan negen jaar heeft hem deze eervolle erkenning opgeleverd. Het KNZB Bondsereteken wordt toegekend aan personen voor hun buitengewone inzet ten behoeve van de KNZB. Andries zijn toewijding aan de sport en zijn bijdrage aan onze club maken hem meer dan verdiend tot een lid van verdienste. De uitreiking van de speld en oorkonde vond plaats door een bondsbestuurder, waarmee de officiële erkenning van zijn waardevolle bijdrage werd bekroond. Helaas was dit allemaal wegens omstandigheden wat vertraagd- maar de speld is alsnog bij Andries aangekomen zoals te zien op de fotos die we stiekem van zijn Facebook hebben geleend.

 

Wij zijn trots op Andries en dankbaar voor zijn inzet. Laten we hem samen feliciteren en waarderen voor zijn bijdrage aan onze waterpoloclub en de Nederlandse zwemsport.

 

Kom jij zwemmen bij De Snippen?