Over De SnippenSurprise ideeën voor zwemmers!

4 december 2020by Frank

Iets waar ik altijd van hield vroeger op school was het maken van surprises. Nu dat ik wat ouder ben wil ik het liefst zo snel mogelijk klaar zijn. Hoe ideaal is het dan als je iemand trekt die ook zwemt? Hobby’s staan in de top 10 van de meest gebruikte onderwerpen voor de surprise en gelukkig zijn zwemmers het makkelijkste publiek om een surprise voor te maken! Nu denk je misschien… Maar waarom zijn zwemmers dan zo makkelijk om een surprise voor te maken? Nou; een zwembad heeft vaak een rechthoekige vorm. Een vorm die de meeste dozen ook hebben! Begint het inmiddels te dagen?

Kijk hier maar eens wat voor leuke surprises ik heb kunnen vinden op het wereldwijde web! Succes gegarandeerd!

 

 

 

 

 

De tweede surprise laat een (maar liefst) drie banen tellend zwembad zien dat gebruikt word als grabbelton. Ideaal dus om je cadeaus in te verstoppen. Wat deze surprise extra aantrekkelijk maakt voor de maker is dat je nu niet eens een bovenkant hoeft te bekleden! (via mamsatwork.nl)

 

 

 

 

 

 

Zijn de vorige surprises te makkelijk? Probeer dan eens een duikplank te maken bij je zwembad! Dit is altijd een van de leukste onderdelen bij de zwemles in de Meerkamp en maakt de surprise net wat meer 3D. Bonuspunten als je er nog een zwemmer op kunt knutselen! (via mamaliefde.nl en kutselidee.nl)

 

En dan als klap op de vuurpijl voor de echte creatieveling de volgende creatie! Ja, oke, dit is een taart, maar dat wil niet zeggen dat dit niet na te bootsen is met papier-maché! Wat is er nou niet leuker dan een “echt” zwemmend figuurtje in het zwembad? Wat deze taart (of toekomstige surprise?) helemaal afmaakt zijn de vlaggetjes die ook zo kenmerkend zijn voor het afzwemmen! Zo maak je de surprise ontvanger sowieso een blij ei! (via lekkerzoet.blogspot.com)