Snippen Jeugdtoernooi 2017

De meest actuele informatie en het meest actuele rooster:Programmaboekje_Snippentoernooi_2017

Het toernooi staat bijna op het punt van beginnen, vergeet niet genoeg handdoeken voor tijdens het toernooi.
Zwembad het Amstelbad gaat zaterdag 10 september om 9:00 open zodat de tenten die ochtend kunnen worden opgebouwd, caravans zijn op het terrein niet toegestaan. De eerste wedstrijden zullen zaterdag starten om 10:30 en het toernooi zal zondag afgelopen zijn rond 16:00.
Voordat het zover is nog enkele mededelingen/tips
 1. Een link naar het rooster: www.snippen.nl Let op! het rooster kan nog onderhevig zijn aan veranderingen door verschuivingen in het aantal teams. Voor teams die hebben aangegeven door omstandigheden tussen bepaalde tijden geen wedstrijden te kunnen spelen hier is zoveel mogelijk rekening gehouden.
 2. De betaling van uw club is helaas nog niet binnen gekomen! Is dit correct? Zo ja vragen wij u deze betaling zo spoedig mogelijk te doen op het rekeningnummer NL76RABO0351801294 onder het vermelding van het aantal teams en welke vereniging. Voor uw en onze veiligheid vragen wij vooraf het bedrag over te maken. Mocht dit nu onverhoopt niet mogelijk zijn dan vragen wij het bedrag cash gepast vooraf het toernooi te voldoen aan ons. U kunt zich daarvoor melden bij de informatiestand bij de ingang van het zwembad.
 3. Het adres van het toernooi is: Amstelbad. Wethouder Koolhaasweg 10, 1191 EB Ouderkerk aan de Amstel, tegenover de ingang van een zwembad is een parkeerplaats met voldoende parkeerplaatsen om de auto te kunnen parkeren. Direct voor het zwembad is het niet toegestaan te parkeren
 4. Nu al trek in het toernooi menu, scroll snel naar beneden voor het toernooimenu! 
 5. Naast het toernooi menu is het het gehele weekend mogelijk om bij de snackbar op het zwembadterrein eten en drinken te bestellen.
 6. er zullen genoeg waterpoloballen aanwezig zijn om de wedstrijden te kunnen spelen ten vooraf te kunnen in gooien, maar mochten jullie tussen de wedstrijden willen gooien, neem dan zelf een (extra) bal mee
 7. Er is een verkoopstand met verschillende waterpolo accessoires
 8. De disco zaterdagavond vindt plaats in het Clubhuis van De Snippen. Het Clubhuis is op het terrein van het Amstelbad gelegen. Het thema is dit jaar ‘’Disco”. Dus trek allemaal je Dicso outfit nog een keer uit de kast en stof je bloemenkrans af. De disco begint om 20.00 uur, er zullen veel plaatsjes worden gedraag maar er is ook een quiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn.
 9. let zelf op de weersvoorspellingen , een extra set droge kleding en een badjas of groot strandlaken is nooit mis.
 10. Let op open vuur, dit is niet toegestaan
 11. Toegang verschaffen tot andere terreinen is niet toegestaan, het terrein van de voetbal is ten strengste verboden.
Hans en Frietje Toernooimenu
Zaterdagavond menu
Speciaal avondmenu voor de deelnemende teams aan het Snippentoernooi:
Patatje  
(mayonaise, satésaus, ketchup of curry)
Snack 
 (kroket of frikandel)
Frisdrank  
Capri Sonne
IJsje toe 
 (waterijsje of roomijsje)

Het definitieve toernooimenu staat in het informatieboekje 

Voor maar € 6,00 p.p.
 
Verder is iedereen het gehele weekend
van harte welkom bij Hans en Frietje
voor de lekkere trek!
Veel succes en plezier gewenst op het Snippen Jeugdtoernooi 2017

 

 

Kom jij zwemmen bij De Snippen?