Friends at work

Een groot succes Friends at Work, dagbesteding op het Friendship Sports Centre! 

Steeds meer jong volwassenen, leden, maar ook niet leden van Only Friends vinden hun plek bij Friends at Work op het Friendship Sports Centre.

Daar waar voor veel jongeren werken na school een heel gewone stap is, is dit voor jongeren met een beperking een heel ander verhaal. Toch weten we al heel lang dat deelname aan het arbeidsproces ook voor deze doelgroep heel belangrijk is.

Vanuit deze gedachte heeft Only Friends het idee van Friends at Work gelanceerd en de realisering overgelaten aan het Friendship Sports Centre. Inmiddels werken er verdeeld over de maandag, dinsdag en donderdag zes deelnemers binnen Friends at Work.

De huidige deelnemers zijn nu zo goed ingewerkt in het facilitaire bedrijf dat u onze collega’s steeds vaker ziet in de bediening, achter de bar, in de keuken, in het clubhuis en in de schoonmaak. Met veel enthousiasme en energie serveren zij u uw lunch of uw koffie of thee en doen zij de afwas, stofzuigen zij het clubhuis en verrichten zij allerhande taken binnen het facilitaire bedrijf.

Binnenkort zijn de deelnemers van Friends at Work beter te herkennen, door de bedrijfskleding met daarop de tekst ‘Friends at Work, Je bent goed zoals je bent’.

Wij zijn trots op onze collega’s van Friends at Work en wij hopen dat er meer mensen met een beperking enthousiast worden van ons dagbestedingsaanbod, want er is nog plek.

Interesse; informeer dan naar de mogelijkheden bij Els Bijl, e.bijl@friendshipsc.nl

mob; 06-12715402

Kom jij zwemmen bij De Snippen?