Handjes en meedenkers gezocht:

Het seizoen is weer vloeiend overgegaan van buiten- naar binnenbad. De Snippen is op zoek naar:

  • Secretaris: Mariette Matthijsen stopt na twee periodes. Wie wil deze bestuursfunctie vervullen of wie wil je voordragen voor deze functie? Een keer per zes weken en zes keer per jaar vergadert het bestuur. Je maakt de notulen, je bent het officiële aanspreekpunt, je zorgt dat berichten bij de juiste Snip terecht komt en je bent de samensteller van het jaarverslag. Wat je nog meer doet ligt aan je inzet, ideeën en vermogen om ja/nee te zeggen.
  • Webredactie: Frank Uijtendaal zorgt voor de webomgeving. We zoeken iemand die zorgt voor de content, de inhoud van de website, dat er input wordt geleverd voor de Armslag -onze digitale nieuwsbrief. Deze taak kan prima door meerdere personen vervult worden. Vindt je het leuk om een website bij te houden, verhaaltjes te schrijven, stukjes te maken, foto’s te plaatsen en zo een bijdrage te leveren aan een mooie website? Laat je horen. Ook als je een ander wilt voordragen voor deze taak wil ik het graag van je horen.
  • Advertentiewerver, we zoeken iemand die min of meer bekent is met onze doelgroep (Ouder-Amstel, Abcoude, Amstelveen en Amsterdam) en die adverteerders wil werven voor de website en /of nieuwsbrief

Kom jij zwemmen bij De Snippen?