Blijf lid van je club! #SchouderaanschOuder-amstel

50 euro korting voor trouwe Snippenleden

Eind april zijn de (sport)verenigingen in Ouder-Amstel gestart met een campagne waarbij ze de inwoners oproepen om clublid te blijven. Verspreid door Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel hangen banners en posters om hier aandacht voor te vragen.

Want zonder leden geen club! Een vereniging is vaak meer dan alleen “even bewegen” en het zou zonde zijn als dit door ruim een jaar ‘Corona-sport’ langzaam uit elkaar valt. Belangrijkste doel is dat verenigingen er volgend seizoen nog steeds staan! Gelijk aan de ‘koop lokaal’ campagne voor lokale ondernemers, is de campagne ‘blijf lid van je club!’ gestart.

Een citaat van Barbara de Reijke, wethouder Sport uit het Weekblad van Ouder-Amstel van 3 mei: “Dat sport en beweging goed is voor je gezondheid weet iedereen wel. Maar verenigingen bieden veel meer. Lidmaatschap van een sportvereniging is bijvoorbeeld echt niet te vergelijken met een sportabonnement. De kracht van onze verenigingen zijn de vrijwilligers. Mensen die zich inzetten voor onze gemeenschap. En juist deze vrijwilligersstructuur is van essentieel belang voor onze gemeente. De verenigingen zorgen ervoor dat mensen met elkaar in contact komen, zorgen voor de gezelligheid in onze dorpen en dat we naar elkaar omkijken. Dus ook al hebben we het afgelopen jaar misschien wat minder kunnen sporten, realiseer je dat lidmaatschap meer is dan een abonnement. Steun je club en blijf lid!”

Na een aantal maanden zonder zwemmen, waardoor de Snippen niet het normale heeft kunnen leveren aan de leden, zijn we sinds 20 februari weer langzaamaan begonnen! Er kon buiten getraind worden en de zwemlessen voor ABC zijn inmiddels hervat. We gaan weer vooruitkijken naar afzwemmen, Nacht van het Amstelbad, het Snippentoernooi en een nieuw seizoen. Dat vooruitkijken doen we graag samen met onze leden. Om toekomstbestendig te blijven hebben we onze leden en vrijwilligers nodig. Het bestuur van de Snippen heeft daarom besloten om de contributie voor het nieuwe seizoen niet te verhogen en alle leden die in het seizoen 2020-2021 de volledige contributie hebben betaald éénmalig een korting van 50 euro te geven op de contributie voor het nieuwe seizoen. Het bestuur wil hiermee een gebaar maken: we hebben onze leden nodig en hopen dat de leden trouw blijven aan de Snippen!

Kom jij zwemmen bij De Snippen?