Even voorstellen met.. Dewy

Sinds de vorige ALV, gehouden op 17 november jl, hebben we een nieuw bestuurslid voor de commissie Zwemmen! Het is ons een grote eer om dit nieuwe bestuurslid, Dewi, aan jullie voor te stellen. Een groot aantal van jullie zullen haar waarschijnlijk al kennen, maar voor wie Dewi nog niet zo goed kent, hebben wij een aantal vragen aan haar gesteld om zo een beeld van haar te krijgen. Dewi, van harte welkom!

Wat brengt je bij de Snippen?

Op 25 september 2013 had mijn dochter een proefles waterpolo bij De Snippen, ze vond het zo leuk dat ze ook voor haar C-diploma verder ging en vervolgens voor de brevetten.  Als moeder ging ik mee naar de zwemlessen, waterpolotrainingen, minipolo toernooien, wedstrijden en hielp ik mee tijdens De Nacht van het Amstelbad en het Snippentoernooi.

Tijdens het Snippentoernooi 2016 werd mij door Dick gevraagd om invallesgever te worden bij De Snippen waar ik gelijk “Ja” op zei. Invallesgever zijn was van korte duur; ik was al snel elke week in het water te vinden als assistent lesgever i.p.v. boven op de tribune wachtend tot de zwemles van mijn dochter klaar was.

In 2019 heb ik de opleiding Instructeur leszwemmen niveau 2 gevolgd en met succes afgerond.

Inmiddels geef ik al 6 jaar zwemles bij De Snippen en hoop ik dat nog heel wat jaartjes te mogen doen.

Wat maakt deze club zo speciaal voor jou?

Een vereniging die als een geoliede machine draait dankzij trouwe vrijwilligers. Een verenigingsgevoel als bij De Snippen had ik nog nooit meegemaakt. Letterlijk in een warm bad terechtgekomen.

Heb je altijd al bij het bestuur gewild van de Snippen?

Ik had er eigenlijk voor ik hiervoor gevraagd werd, niet eerder over nagedacht.

Heb je ambities binnen het bestuur?

Zorgen dat alles rondom de zwemlessen goed blijft verlopen en dat we kwalitatief net zo goed als de afgelopen jaren blijven presteren. En dat de kinderen die bij ons een A-B-C-diploma behalen ook echt zwemveilig en -vaardig genoeg zijn.

Wat is je favoriete zwemslag:

De schoolslag

Wie ben je buiten je bestuurstaken?

Ik woon samen met mijn partner en dochter van 18 jaar (tevens lesgever bij de Snippen) in Amstelveen. Samen met mijn partner heb ik een Akoestisch Adviesbureau, waarbij ik voornamelijk in de evenementen sector werkzaam ben. Daarbuiten heb ik nog heel veel hobby’s waaronder fotograferen.

 

Kom jij zwemmen bij De Snippen?