Nacht van het Amstelbad

De nacht van het Amstelbad was ook dit jaar weer een groot succes! Het was een nacht vol plezier en gezelligheid en iedereen heeft zich ontzettend vermaakt. Daarbij hadden we ook nog geluk met het heerlijke weer. Maar laten we beginnen bij het begin. Toen iedereen aankwam werden al snel de tenten opgezet, dit gebeurde met veel gelach en gekwebbel en iedereen hielp elkaar waar nodig. De fanatieke waterpoloërs lagen al klaar om de jeugd te verwelkomen voor een partijtje. De opkomst van de ouders was wat teleurstellend, maar gelukkig waren er wel twee fanatieke vaders die veel goed maakten. Gelukkig was er ook wat publiek, waardoor het extra gezellig was. Iedereen speelde lekker mee en had veel lol, het was lekker chaotisch, maar erg gezellig.

Na het gezellige partijtje waterpolo ging iedereen lekker warm douchen en omkleden. Al snel begonnen we met het volgende spel: een spel waarbij de dobbelsteen bepaalde hoeveel kinderen een sport tegen elkaar moesten doen. Ook hier deed iedereen fanatiek mee en werd er luid aangemoedigd.

Toen het donker begon te worden werd het kampvuur aangestoken zodat we er lekker omheen konden gaan zitten. Stilletjes slopen de eerste dieren naar hun schuilplaats voor het dierengeluidenspel. In groepjes gingen de kinderen op pad om de dieren te zoeken. Al snel waren de meeste dieren gevonden. Er was alleen wat verwarring over een ‘tweede kat’. Nadat de winnaar bekend was, kwamen de dieren weer tevoorschijn.

Om precies twaalf uur ‘s nachts was het tijd voor een heerlijk warme nachtduik in het zwembad van maar liefst 27 graden en sprong iedereen enthousiast het water in. Iedereen zat bij elkaar op de schouders en probeerde elkaar ervan af te duwen. De matten lagen ook in het water, dus daar werd ook lekker op gespeeld.

iedereen uit het zwembad kwam, lagen de hamburgers en frikandellen al op de barbecue. Iedereen kon genieten van een heerlijk broodje.

Daarna kropen de meesten lekker hun tent in en werd er hier en daar nog wat gekletst.

‘s Ochtends werden sommigen al vroeg wakker. De mat werd in het zwembad gelegd, dus iedereen kon er lekker overheen rennen. In het ondiepe bad werden verschillende mensen gedoopt, iets wat we ook bijzonder vonden om te zien.

Al met al was het weer een gezellig feestje, waarbij iedereen veel lol had en er weer veel leuke herinneringen gemaakt zijn!

Kom jij zwemmen bij De Snippen?