Afscheid Huub als waterpolocommissie

Beste Snip,

Het is alweer zes jaar geleden dat ik ben gestart om de waterpolocommissie in het bestuur te vertegenwoordigen. 

Wat opviel is de geweldige inspanning en toewijding van de leden voor het leszwemmen en het waterpolo. Ik wil jullie daarom via deze weg allemaal bedanken voor jullie onvermoeibare inzet en toewijding.

Het is nu tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie, die frisse ideeën en energie met zich meebrengen. Ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken! Hoewel ik afscheid neem van mijn officiële rol zal ik betrokken blijven bij ons cluppie. Als ik terugkijk op mijn zes jaar als bestuurslid van de polocommissie, is er één speciaal punt dat absoluut niet onopgemerkt mag blijven: de uitdagingen en veranderingen die de coronapandemie met zich meebracht (het voelt als lang geleden).

In deze periode hebben we als club veel meegemaakt, geen enkel toernooi en geen enkel seizoen is onaangetast gebleven door de impact van coronapandemie. Het was een periode van onzekerheid, aanpassingen en zelfs teleurstellingen. Toch wil ik juist deze moeilijke momenten benadrukken, omdat ze ons hebben laten zien waar onze ware kracht ligt.

In deze periode hebben we geleerd wat het betekent om veerkrachtig te zijn. We hebben ons aangepast aan nieuwe gezondheids- en veiligheidsprotocollen en onze trainingen en wedstrijden op creatieve manieren opnieuw vorm gegeven. Het was snel schakelen om draaiboeken te maken en deze op de steeds wijzigende situaties aan te passen. Al met al zijn we deze periode als Snippen goed door gekomen. 

Het doet mij goed dat Iris en Angela klaarstaan om de fakkel over te nemen. Ik wil ze graag veel succes en plezier wensen in hun nieuwe rollen.

Met warme groeten,

Huub

Kom jij zwemmen bij De Snippen?