Van de Zwemcommissie januari 2017

De spannende tijd komt er weer aan, het afzwemmen. Dit is het moment voor alle diploma zwemmers om aan hun lesgever te laten zien hoe goed ze kunnen zwemmen. Voor een aantal van hen zal dit tot een feest leiden en voor een anderen tot een teleurstelling, omdat ze nog niet helemaal aan de eisen van het diploma voldoen en nog een halfjaar moeten oefenen voor ze eindelijk weer mogen proefzwemmen en hopelijk dan wel mogen afzwemmen.

Voor alle kinderen die nog niet hun A diploma hebben gehaald is het elke week proefzwemmen. Dit maakt het soms extra spannend voor deze kinderen. Bij de lintjes wordt namelijk niet gekeken of ze het nu goed doen, maar vaak moeten ze het een paar weken achter elkaar goed doen voor ze door mogen naar het volgende groepje. Sommige lintjes zijn heel erg moeilijk en het kan hierdoor gebeuren dat een lintje vol zit. Dan kan een kind toch niet door ondanks dat hij / zij aan de eisen voldoet, in deze gevallen zal de lesgever het niveau van de les zo aanpassen dat uw kind ook al onderdelen van de volgende groep krijgt, waardoor hij of zij hier sneller kan doorstromen.

Sinds dit zwemseizoen moeten iedereen die om 18:00 begint met de zwemles wachten bij de schuifdeur. Hier hadden we als lesgevers de vrees dat dit nooit zou gaan lukken, maar tot onze verbazing blijven de meesten van jullie netjes wachten, ook als er nog geen lesgever bij de deur staat. Hiervoor onze complimenten.

Een bijkomend effect, waar we als lesgever minder blij mee zijn, is dat sommige kinderen pas na 18:00 of na 18:45 de zwemzaal binnen komen. Dit stoort de les omdat de lesgever nu onder de les nog extra administratie moet doen. Hierom vragen wij u om te zorgen dat uw kind om 18:00 of 18:45 omgekleed in de zwemzaal aanwezig is.

 

Les nummer Datum Bijzonderheden
 Proefzw. 28-januari-2017 Proefzwemmen ABC + brevetten Alt
Afzw. 4-februari-2017 ABC: 18:00u
Brevetten: 19:30u Alt
1 11-februari-2017 Gekleed zwemmen Alt
2 18-februari-2017 Voorjaarsvakantie (wel zwemles)
3 25-februari-2017 Voorjaarsvakantie (wel zwemles)
 4  4-maart-2017  Gekleed zwemmen Alt

Klik hier voor de volledige planning

Laatste zwemles nieuwsberichten

[x_recent_posts type=”post” count=”4″ offset=”” category=”zwemles-amstelveen-meerkamp” orientation=”horizontal” no_sticky=”true” no_image=”false” fade=”false”]

[x_button shape=”square” size=”regular” float=”none” href=”https://www.snippen.nl/zwemles-amstelveen-meerkamp/laatste-zwemles-nieuws/” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]Meer zwemles nieuws lezen? [/x_button]

Armslag berichten januari 2017

[x_recent_posts type=”post” count=”20″ offset=”” category=”armslag-januari-2017″ orientation=”vertical” no_sticky=”true” no_image=”true” fade=”false”]

Kom jij zwemmen bij De Snippen?