Snippen Jeugdtoernooi 2021

Op 11 en 12 september was het dan weer zover. Het Snippen Jeugdtoernooi. In aangepaste versie maar toch al veel meer als vanouds.

Waar in 2020 de editie een stuk kleiner is gehouden en er geen supporters welkom waren was de editie in 2021 met meer teams en ook met supporters. De tentjes waren ingewisseld voor partytenten maar hopelijk zien we volgend jaar weer een breed scala aan verschillende tenten waarin ook overnacht mag worden.

De gemoedelijke sfeer en de gezelligheid van de verschillende verenigingen maken het toernooi toch altijd weer tot een warm bad.

Dit jaar was het weer ons gunstig gezind, op de zondag was het zelfs nodig om je zonnebrand te gaan zoeken. Een perfect weekend al met al.

Naast waterpolowedstrijden was het mogelijk om te voetballen, tafeltennissen, trampoline springen, volleyballen en gewoon lekker te ravotten. Een weekend is dan om voordat je er erg in hebt.

Net zo leuk om te zien is dat er allerlei jongvolwassenen aanwezig zijn, niet meer als speler of speelster maar als trainer, coach, vrijwilliger, of gewoon als fan.

Leg je tent en slaapzak maar vast klaar voor de editie van 2022!

Bedankt voor deze editie en tot volgend jaar!

Kom jij zwemmen bij De Snippen?