Duik in het waterpolo-avontuur bij de zwemles!

Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) is er een nieuw bestuurslid vanuit de waterpolocommissie gekozen. De nieuwe bestuursleden (jawel beste mensen, het zijn er twee!), bestaande uit het duo Iris Goldschmeding en Angela Tetteroo, zijn gelijk enthousiast begonnen. Dit heeft geleid tot een toevoeging aan onze zwemlessen: de Waterpolo Clinics!

De eerst volgende clinic is: 27 januari 2024

Deze clinics vormen een perfecte gelegenheid voor de kinderen om kennis te maken met de wereld van waterpolo. In de eerste clinic hebben wij onze passie voor de sport proberen over te brengen aan de kinderen. De kinderen deden met volle energie en nieuwsgierigheid mee aan deze clinic. Deze eerste les is de start van een reeks.

Gedurende deze clinics hebben de kinderen de kans om de basis van waterpolo te leren, van de juiste zwemtechnieken tot de regels van het spel. De focus ligt niet alleen op het aanleren van vaardigheden, maar ook op het bevorderen van teamgeest, samenwerking en vooral plezier; essentiƫle elementen binnen waterpolo.

Na de aankomende reeks stimulerende clinics willen wij dit afsluiten met een uitnodiging om mee te doen aan een mini-waterpolotoernooi! Een evenement waarbij de kinderen hun nieuw verworven vaardigheden in de praktijk kunnen brengen. Dit toernooi staat garant voor een zee aan plezier voor de deelnemers. De uitnodiging om aan een mini-waterpolo toernooi mee te kunnen doen wordt meegegeven aan de kinderen aan het eind van de reeks clinics. De Snippen bezoekt zelf al met de huidige jeugdspelers bijna maandelijks een van deze toernooien. De toernooien worden in het weekend gehouden en duren meestal een halve dag.

De sfeer tijdens deze eerste clinic, de aankomende clinics en het toernooi belooft niets minder dan een waterpolo avontuur. De kinderen zullen niet alleen hun zwemvaardigheden verbeteren, maar ook hun zelfvertrouwen vergroten en waardevolle vriendschappen smeden binnen het team.

Dus, maak je klaar om in de wereld van waterpolo te duiken! De Snippen nodigt alle enthousiaste deelnemers uit om deel te nemen aan deze clinics en het mini-waterpolotoernooi. De clinics worden gegeven aan de brevetten, maar de kinderen die les hebben bij B en C zijn ook zeker welkom. Laten we samen plezier beleven en het water op een nieuwe, sportieve manier verkennen!

Blijf op de hoogte voor meer details over inschrijvingen en data. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen voor een spetterende ervaring! Er zijn tussendoor ook natuurlijk al mogelijkheden om aan mini-waterpolo toernooien mee te doen. Meld je dan bij waterpolo@snippen.nl voor meer informatie.

Namens de Waterpolocommissie – Iris en Angela

Kom jij zwemmen bij De Snippen?